#vscofilter

Kita ada 6 jenis product. . 🦋Shampoo 250ml 🦋Conditioner 250ml 🦋Hair & Skin Vitamin 60 tablets 🦋Hair tonic 30ml 🦋Serum 25ml 🦋Calming Cream 100g . Luar dalam dia tolong merawat rambut balik. . Yang shampoo tu detox kan rambut .Dia cuci bersihkan semua residue, blockage, saki baki silicon yang korang pakai shampoo dulu dulu tu. . Once dah betul betul suci bersih dari semua benda, awak pakai pulak conditioner kita yang likat penuh dengan semua nutrient yang sama dgn vitamin. . Memang meresap terus semua nutrient dalam conditioner tu kat rambut. . Terus lembut selembutnya rambut. . Lepas dah rasa mint fresh sejuk je kepala, korang spray pulak dgn tonic. . Tonic ni menguatkan akar akar rambut supaya kuat pegangan rambut thus less hair fall. . Luaran dah superb dah. Tambah pulak dengan vitamin ni yang supply nutrient untuj hair growth+ skin kita. . Serum tu bila guna rambut akan lebih lembut dan tak kusut..rambut pun tak penyek..sentiasa kepok kepok . Calming cream yg akan membuang lemak, it is specially formulated to provide skin moisture, firmness, smoothess, elasticity and visibly reduce discoloration of stretchmark and redensifying effected areas. . Memang meletops laa result korang dapat tu! . . #sugardollfaq . Boleh terus DM/ Whatsapp tau 017-2345656 . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollusj #sugardollputraheights #sugardollbandarsunway #sugardollshahalam #sugardollkelanajaya #sugardollpetalingjaya #sugardollpuchong #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollklangvaley #sugardollbukitjelutong #sugardollbandarsaujanaputra #sugardolldamansara


0💬Normal

another girl in the fam ♥️ #afterlight #instagood #vsco #vscocam #vscophile #vscodaily #vscofilter #vscoph


0💬Normal

Kita ada 6 jenis product. . 🦋Shampoo 250ml 🦋Conditioner 250ml 🦋Hair & Skin Vitamin 60 tablets 🦋Hair tonic 30ml 🦋Serum 25ml 🦋Calming Cream 100g . Luar dalam dia tolong merawat rambut balik. . Yang shampoo tu detox kan rambut .Dia cuci bersihkan semua residue, blockage, saki baki silicon yang korang pakai shampoo dulu dulu tu. . Once dah betul betul suci bersih dari semua benda, awak pakai pulak conditioner kita yang likat penuh dengan semua nutrient yang sama dgn vitamin. . Memang meresap terus semua nutrient dalam conditioner tu kat rambut. . Terus lembut selembutnya rambut. . Lepas dah rasa mint fresh sejuk je kepala, korang spray pulak dgn tonic. . Tonic ni menguatkan akar akar rambut supaya kuat pegangan rambut thus less hair fall. . Luaran dah superb dah. Tambah pulak dengan vitamin ni yang supply nutrient untuj hair growth+ skin kita. . Serum tu bila guna rambut akan lebih lembut dan tak kusut..rambut pun tak penyek..sentiasa kepok kepok . Calming cream yg akan membuang lemak, it is specially formulated to provide skin moisture, firmness, smoothess, elasticity and visibly reduce discoloration of stretchmark and redensifying effected areas. . Memang meletops laa result korang dapat tu! . . #sugardollfaq . Boleh terus DM/ Whatsapp tau 017-2345656 . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollusj #sugardollputraheights #sugardollbandarsunway #sugardollshahalam #sugardollkelanajaya #sugardollpetalingjaya #sugardollpuchong #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollklangvaley #sugardollbukitjelutong #sugardollbandarsaujanaputra #sugardolldamansara


0💬Normal

Md: @alex_ufa Платье: @jaklin.ufa #свадьбауфа2019 #свадьбауфа #фотографмосква #фотографуфа #фотосессияуфа #невестауфа #никахуфа #фотографбирск #свадьбамосква #сборыневесты #фотостудияуфа #weddingufa #mywed #vscoufa #vscopresets #прокатплатьевуфа #свадьбабирск #уфафотограф #букетневестыуфа #vscofilter #свадебноеплатьеуфа #лавсториуфа


0💬Normal

Kita ada 6 jenis product. . 🦋Shampoo 250ml 🦋Conditioner 250ml 🦋Hair & Skin Vitamin 60 tablets 🦋Hair tonic 30ml 🦋Serum 25ml 🦋Calming Cream 100g . Luar dalam dia tolong merawat rambut balik. . Yang shampoo tu detox kan rambut .Dia cuci bersihkan semua residue, blockage, saki baki silicon yang korang pakai shampoo dulu dulu tu. . Once dah betul betul suci bersih dari semua benda, awak pakai pulak conditioner kita yang likat penuh dengan semua nutrient yang sama dgn vitamin. . Memang meresap terus semua nutrient dalam conditioner tu kat rambut. . Terus lembut selembutnya rambut. . Lepas dah rasa mint fresh sejuk je kepala, korang spray pulak dgn tonic. . Tonic ni menguatkan akar akar rambut supaya kuat pegangan rambut thus less hair fall. . Luaran dah superb dah. Tambah pulak dengan vitamin ni yang supply nutrient untuj hair growth+ skin kita. . Serum tu bila guna rambut akan lebih lembut dan tak kusut..rambut pun tak penyek..sentiasa kepok kepok . Calming cream yg akan membuang lemak, it is specially formulated to provide skin moisture, firmness, smoothess, elasticity and visibly reduce discoloration of stretchmark and redensifying effected areas. . Memang meletops laa result korang dapat tu! . . #sugardollfaq . Boleh terus DM/ Whatsapp tau 017-2345656 . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollusj #sugardollputraheights #sugardollbandarsunway #sugardollshahalam #sugardollkelanajaya #sugardollpetalingjaya #sugardollpuchong #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollklangvaley #sugardollbukitjelutong #sugardollbandarsaujanaputra #sugardolldamansara


0💬Normal

หม่ามี้​โป๊ะๆ​ 😘 #sazaexfukuoka_japan #ใครไม่โอฟุกุโอka #vscofilter #vscocam #vsco


0💬Normal

🥺🥰❤️


1💬Normal

В любых делах при максимуме сложностей Подход к проблеме все-таки один: Желанье — это множество возможностей, А нежеланье — множество причин © Эдуард Асадов Бровки от прекрасной @anait_vardik💎💎💎 #model #Beauty #Moscow #girl #fashion #еуеs #gridgirls #goals #live #vscofilter #nnov #nikon #love #family #dreams #work


0💬Normal

Bolehkah saya tersenyum sebentar? Jika tidak boleh, bolehkah saya meminjam pundakmu sebentar? Jika tetap tidak boleh saya akan bertanya sekali lagi, bolehkah saya meminjam telingamu sebentar? banyak yang harus saya ceritakan agar kamu tau tidak gampang menjadi saya yang harus menebar senyum dibalik semua yang terjadi. . . #outfitoftheday #ootd #ootdindonesia #vsco #vscocam #vscoedit #vscofilter #vscofullpack #vscogirl #ootdhijabcasual #ootdindo #ootdfashion #ootdhijabnusantara #ootdblogger #outfit #fashion #fashionhijab #fashionstyle #hijabers #hijabfashion #dailyhijab #hijabstyle #hijabootd #hijab #hijabs


0💬Normal

Swipe left! . So this is founder’s throwback pic of 2013. . And she will make sure she can fit into this back!❤️ . . So, some been asking in @sugardollxofficial account. . “Founder pakai ni je ke kurus? Gile ah” . So as you guys know her, she never sell magic product. . But she sell an honest and effective stuff. . She still have a lotttt more to lose. . Sebab “calming cream” kite ni nama pn cream. . Kene sapu at targetted areas. . Mcm dia, her main concern is to get back 24” waist. . So she focus dekat situ dulu. Paling penting dia sapu macam sesungguh sungguh nya. Segigih gigih nye. . Adalah dari lelemak belakang bra tarik ke perut dan pinggang. . These areas, memang without fail!!!! . Tapi dekat lengan, dekat peha kene rajin lagi. . But dont worry, semua areas memang founder dah simpan gambar to prove to you guys how effective it is. . And macam mana nak guna apa semua. . Nak massage, nak double the effectiveness. . Semua kite ade provide caranya. . Sama juga la dgn awak semua, boleh konsisten at one area dlu nk tgok die punya pegiii. . Excited ke idok? 😝 . Ok 2nd batch dah open! Whatsapp now ❤️ . Whatsapp 018-7716144/ click link kat bio/ DM. . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #sugardollbynn #bodyrangesubangjaya #bodyrangeUSJ #bodyrangeputraheights #bodyrangesunway #bodyrangeshahalam #bodyrangekelanajaya #bodyrangepetalingjaya #bodyrangepuchong #bodyrangeselangor #bodyrangebysugardoll #bodyrangeKL #bodyrangebukitjelutong #bodyrangedamansara


0💬Normal

selamat sianggg #lfl #fff #followforfollowback #vscofilter


3💬Normal

[12.11.2019] - N E U R O L O G Y ( 5 / 1 4 ) Indah untuk dikenang, tidak indah untuk diulang. #latepost


1💬Normal

Having a good heart isn’t a weakness. . Be the reason someone believes in the goodness of people ☺️✨. . Hair: @sugardollxofficial. . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike


1💬Normal

stay real, stay loyal or stay away from me. . . . #vsco #glitch #vscox #iger #glitcheffect #iger #me #shady #shadyside #gay #black #vscofilter #instagood #instapic #glitchy


0💬Normal

두 여자 ❄️🍵 💬 #vscofilter #selca #potd #styles #좋아요 #셀피그램


0💬Normal

Harini sis nak share kenapa shampoo Sugardoll best! Baca tau. . BAMBOO CHARCOAL EXTRACT -great ability to exfoliate dead skin cell, draw out dirts, impurities, toxins & pollutions from hair and scalp. -promotes hair growth & prevent hair loss . CITRIC ACID -stimulate hair growth & making the hair follicles healthy -improves scalp condition -great compound to treat itchy scalp . . GINSENG ROOT EXTRACT -prevents hair thinning & breakage -strengthens the follicles & roots of the hair -stops dandruff in its track -restores nourishment from within . PISUM SATIVUM SPROUT EXTRACT -known as anagain -fight hair loss & stimulate hair growth . Best kan?! . Siapa yang ada masalah kelemumur, gatal gatal, pastu scalp rambut minyak, ha ni lah shampoo yang dicipta khas untuk korang. . Lagi lagi kalau korang pakai tonic, lagi cepat penyerapan tonic dlm kulit kepala. Maka lagi cepat rambut awak tumbuh 💕. . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike


0💬Normal

This was taken on a Samsung so the quality is pretty trash 🤪


1💬Normal

...🎡


1💬Normal

U got my heartbeat skipping down 16th Avenue


1💬Normal

🦋 Time and distance may change people... 😊 . . . #life4life #style #vsco#vscocam#girl#me #instaquote#moodoftoday #lifequotes#vibes #instaphoto #life #mood#vscolovers #vscofilter#nodrama#lifestyle#fashion#happygirl#body​ ​ #streetstyle#bitchy#happy#style#look#tattoo#lightroom


0💬Normal

Not sure how this never made it to my page but better late than never 💖👯‍♀️


2💬Normal

𝐻𝑒’𝓈 𝓈𝑜 𝒸𝓊𝓉𝑒 🥺❤️


1💬Normal


2💬Normal


2💬Normal


2💬Normal

I would have to say this gal is my most photogenic plant. #monsteramonday


3💬Normal

Dağlar bilmez bağlar bilir..


2💬Normal

#오늘의빛 간만에 본 붉은노을 거리 전체가 붉은빛 가득


2💬Normal

sen bir yaz güzelisin yaprakların ekşi suda yıkanırsan; portakal incinir, tütün utanır, incirler kanar el ele gittiğimiz bir yolda sen git gide büyürsen; benim içimde çok beklemiş, çok eski bir yer kanar..


2💬Normal

Влюблена... Анри де Тулуз-Лотрек "Рыжеволосая в белой блузе" #золотойпоцелуй #Russian #spb #photo #memories #look #liked #followme #vscofilter


0💬Normal

Next Page